duminică, 1 noiembrie 2015

Tragedia, din pacate, nu schimba Romania...

E nevoie de o tragedie nationala ca sa se schimbe legile in Romania.
E nevoie de o tragedie nationala pentru ca romanii sa se uneasca si sa sa iasa in strada.
E nevoie de o tragedie nationala ca sa realizam ca nu avem suficiente spitale sau suficiente cadre medicale pregatite pentru o astfel de situatie.



Unde ati fost atunci cand s-au desfiintat spitalele? De ce nu ati iesit in strada?
Ce legatura are constructia bisericilor cu cea a spitalelor? Daca s-ar darama bisericile, s-ar construi spitale in locul lor? Sau daca nu s-ar fi construit acele biserici, acum tronau spitalele in locul lor? Va spun eu : NU!  Ar fi fost aceeasi situatie, cu lipsa de cadre medicale, plecate in afara afara tarii, din cauza salariilor prea mici.
Statul e de vina, sistemul e de vina, coruptia e de vina, banii sunt de vina, lacomia, avaritia...

De ce avea autorizatie de functionare hala aceea numita club? Pentru ca avem conducatori suficient de corupti si limitati, astfel incat, pentru o anumita suma de bani, sa inchida ochii si sa-si puna parafa pe un document, neavizat de pompieri. Cum este posibil asa ceva?

Cum mai putem noi sa aducem inapoi sufletele acelea arse de vii? Cum mai putem noi sa alinam suferinta parintilor, bunicilor, fratilor, prietenilor celor trecuti in nefiinta?
Cum mai puteti domnilor conducatori sa suportati toate aceste lucruri? Puteti sa dormiti linistiti la vederea tuturor acestor imagini care se deruleaza de doua zile pe toate canalele de stiri...?

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu