duminică, 29 noiembrie 2015

De ce nu postez, pe internet, poze cu mine in lenjerie intima?!


Pentru ca pot! 

Tehnologia a avansat foarte mult, chiar prea mult dupa umila mea parere, in sensul ca unii nu prea stiu in ce scop sa o utilizeze. Inca nu realizam ca orice actiune are si o repercusiune.
Ar trebui sa se tina lectii in scoli, despre cum ar trebui sa ne comportam pe paginile de socializare. Nu, nu glumesc. Ar trebui sa ne invete cineva ca nu trebuie sa postam poze seminud pe facebook, instagram, s.a.m.d. pentru ca:

1. Le vad parintii, profesorii, rudele mai in varsta din familie. Chiar nu-mi doresc sa stie toti cunoscutii mei cum arat in lenjerie intima, pe bune. De ce as vrea asa ceva?



2. Ai terminat o facultate si vrei sa te angajezi. Care este primul lucru pe care il fac cei de la resurse umane? Ai ghicit: iti cauta profilul de facebook. Iar daca nu esti manechin sau model de lenjerie intima si nu vrei sa activezi in domeniu, ar trebui sa stergi acele poze, deoarece nicio companie serioasa nu te va baga in seama, cu tot cu cele doua facultati ale tale si trei mastere.  

3. Acum esti tanara si nelinistita, ai toata viata inainte, nu dai importanta faptului ca pui poze in orice ipostaze cu tine, pe toate retelele de socializare. Insa ia in calcul urmatorul aspect: mai tarziu o sa ai familia ta, un sot care poate te accepta asa, pentru ca in acest fel te-a cunoscut, insa copiii cu siguranta te vor taxa, iar asta va conta mai mult decat like-urile primite acum.

4. Pentru ca se pot copia cu usurinta si reposta pe alte site-uri dubioase. Sau se pot utiliza in alte scopuri, pentru ca traim intr-o lume plina de perversi si obsedati.

Dar hey, daca nu le vad toti cei enumerati mai sus, atunci la ce le mai facem, nu?

Raspunsul la intrebarea: de ce nu postez poze in lenjerie intima pe internet?

Pentru ca pot!
 



Un comentariu: